Våra största produkter är tunnbröd, tuttul och kavelbulle. Ingredienserna är lika naturliga som enkla. I Kavelbullen används bara vetemjöl, rågsikt, jäst, potatis, sirap, salt, smör och såklart anis och fänkål.
Förr hade varje gård en egen bagarstuga där man storbakade ett par gånger per år; till jul och till midsommar. Ett duktigt "bakulag" hann med ungefär 150 kakor på en "bakudag"
Idag bakar vi Tunnbröd och Tuttul så gott som varje dag här i bageriet och på fredagar bakas Kavelbulle hantverksmässigt i stenhällsugnen precis som förr.
Var en i Bakulaget– för en dag
Nu finns chansen att vara delaktig i ett bakulag och lära dig ett gammalt hantverk under ledning av kunniga bagare. Läs mer här om att vara en i bakulaget- för en dag.pdf
Baka din egen Tuttul– prova på
Baka din egen Tuttul – prova på är en förmiddagsaktivitet som passar familjen som vill prova på något annorlunda och spännande tillsammans. Läs mer här baka din egen tuttul-prova på.pdf