Tuttul på Facebook
    Tunnbröd har bakats i alla tider.

     

    Våra största produkter är tunnbröd, tuttul och kavelbulle. Ingredienserna är lika naturliga som enkla. I Kavelbullen används bara vetemjöl, rågsikt, jäst, potatis, sirap, salt, smör och såklart anis och fänkål.

    Förr hade varje gård en egen bagarstuga där man storbakade ett par gånger per år; till jul och till midsommar. Ett duktigt "bakulag" hann med ungefär 150 kakor på en "bakudag"

    Idag bakar vi Tunnbröd och Tuttul så gott som varje dag här i bageriet och på fredagar bakas Kavelbulle hantverksmässigt i stenhällsugnen precis som förr.

     

    Var en i Bakulaget– för en dag

    Nu finns chansen att vara delaktig i ett bakulag och lära dig ett gammalt hantverk under ledning av kunniga bagare. Läs mer här om att  vara en i bakulaget- för en dag.pdf 

     

    Baka din egen Tuttul– prova på

    Baka din egen Tuttul – prova på är en förmiddagsaktivitet som passar familjen som vill prova på något annorlunda och spännande tillsammans. Läs mer här  baka din egen tuttul-prova på.pdf

     

    • DSC_6678.jpg
    • DSC_6673.jpg
    • DSC_6669.jpg
    • DSC_6686.jpg
    • DSC_6659.jpg
    • DSC_6665.jpg
    • DSC_6711.jpg
    • 2014-04-28 10.22.39.jpg
    • 2013-12-30 12.03.36.jpg